Dospelých tmavo fialová YAGP competiton profesionálne tutu fáze kostým výkon palacinka tutu BT8992E
Dospelých tmavo fialová YAGP competiton profesionálne tutu fáze kostým výkon palacinka tutu BT8992E
Sku: g89953
(0 Recenzie)
Novinka

€152.20

Popis:

Odporučiť Produkty

USD 299 / kus /lot 1 269 USD / kus /lot 1 299 USD / kus /lot 1 185 USD / kus /lot 1 USD 239 / kus /množstvo 1

Výroba čas a čas Doručenia Všetky profesionálne balet kostýmy sú vyrobené na objednávku, doba výroby je zvyčajne 15-20 dní. Vzhľadom na balet tutu kupujete sú drahé, odporúčame, aby kupujúci zvoliť bezpečné a rýchle dodanie spôsobom, ako je DHL, alebo EMS. EMS trvá 6 až 15 pracovných dní, DHL a Fedex trvať približne 3-7 pracovných dní. Prosím vyberte, ako potrebné. Najprv nás kontaktujte, ak to je rush poradí.

Materiál a Popis : XS,S,M,L,XL,2XL pre dospelých,8,10,12,14,16 pre dieťa. Ak všetky veľkosti za predpokladu, nesedí,prosím, vyberte si" zákazku " ,a nechajte nám správu o meraní: prsia,pás,bedrový,výška,obvod a späť dĺžka v cm,prečítajte si prosím nasledovné metódy merania. Všetky veľkosti s dvojradu háčikov. 12 vrstva tyly.

Naše Služby: Ak chcete zmeniť farbu , prosím zanechať odkaz pre nás.(Výzdoba farba nezmenené). Ak nám poskytnete ďalšie štýl obrázkov , môžeme tiež prispôsobiť sa im.

Veľkosť A Meranie

Foto Zobraziť

Pôvodné Foto

Návrat&Exchange 1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. 2. keď ste objednávku,prosím, kontaktovať predajcu whith 24 hodín, ak chcete urobiť retum alebo výmeny,Vlastné veľkosti nemôže byť returmned alebo výmene, ak to nie je zlé veľkosti vyrobený alebo problémy s kvalitou existovať. Všetky položky retured by mali byť prijaté v re - predajných stave. 3. Bude kupujúci zodpovedný za prepravu poplatky retum položky. Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, pozadie, atď. Avšak ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba 1) Ak máte radi našom obchode, prosím, uchovávať do nášho obchodu a odporúčame náš obchod svojim priateľom. 2) spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité a naše hodnotenie hodnotenie sa odráža na spokojnosti zákazníka v našom obchode. Váš 5 hviezdičiek hodnotenie a pozitívna spätná väzba bude veľmi ocenil.

Štítky: modrá profesionálne tutu, pleť sukne, modrá yagp, balet profesionálne tutu, balet, yagp dobové kostýmy, cirkus kostým predstavenia, balet tutu, tutu ženy, oblečenie výkony fáze.

  • Materiál: Nylon
  • Pohlavie: ŽENY
  • Sukne: 10layers z pevného tylu a 2layers z mäkkého tylu
  • Krajina Pôvodu: Guangzhou,Čína
  • Číslo Modelu: BT8992
  • Obraz Na Mieru: Áno
  • Dospelých Veľkosť: XS,S,M,L,XL,2XL
  • Zadnej časti Bodice: dvojitý háčik
  • Vek Grou: Ženy,Dievčatá,Deti,Deti,Junior
  • Dieťa veľkosť: 8#,9#,10#,11#.12#.13#,14#,15#,16#,17#

Súvisiace produkty