NINIVISION HD 8ch 5MP DVR, NVR Auta H. 265 Systém CCTV Bezpečnosti Až 16CH NVR Exteriérový Vodotesný Fotoaparát Dohľad, Alarm, Video
NINIVISION HD 8ch 5MP DVR, NVR Auta H. 265 Systém CCTV Bezpečnosti Až 16CH NVR Exteriérový Vodotesný Fotoaparát Dohľad, Alarm, Video
Sku: g91979
(0 Recenzie)
Novinka

€156.72 €217.67

Popis:

Položky zahrnuté

1 X 8CH H. 265 AHD 5MP DVR, NVR HVR 5 v 1 Digitálny Video Rekordér 4/8 x HD 5.0 MP vnútorné vonkajšie IR Deň Nočné videnie poveternostným vplyvom kamery 4/8 X 65feet(20m) cctv video kábel pre kamery 1/2 x napájací adaptér pre kamery 1 x napájací adaptér pre DVR 1/2 X 1 až 4 power splitter kábel 1 X USB Myš pre DVR 1 X CD so Softvérom pre DVR 1 X Diaľkové Ovládanie pre DVR Pevného Disku voliteľný !!!!

Prehľad

NINIVISION Security - HD CCTV Kamery, Bezpečnostný Systém, zaručený a spoľahlivé Bezpečnostné Riešenie pre váš Domov a Podnikania! 720P/960P/1080P/3MP/4MP/ 5MP fotoaparátom s Vysokým Rozlíšením a Videa na deň a noc. E-mailové upozornenia a detekcia Pohybu, IP66! Vodeodolný a univerzálny pre Outdoor/Indoor, zadarmo aplikácie pre P2P Cloud funkciu a skladovanie, podpora android, iPhone , ipad,PC,CMS, atď.

4/ 8pcs HD AHD 5.0 MP CCTV Kamery; 8CH H. 265 AHD 5MP Hybridné DVR Rekordér Silný Sieťový Server; S P2P Cloud Funkciu; podpora USB ,Myš,zálohovanie; Podpora Android,iphone,ipad,pc,cms zobrazenie; Podpora VGA výstup&HDMI výstup; Záznam Rozlíšenie: 5MP; S H. 264 Vysoká účinnosť Kompresie Videa, Automatické Vyváženie Bielej,Auto Gain control,zadné svetlo comp; HDD Rozhranie:SATA,Podpora medzi 250GB a 8TB; Multi-jazyk menu, možnosť až 28 druhov jazyk, *Podpora 5MP AHD kamery vstup a HDMI &VGA Výstup . *P2P cloud služby pre Android/iOS mobilné zariadenia vzdialený pohľad kdekoľvek a kedykoľvek. *Detekcia pohybu nahrávanie. DVR sa spustí nahrávanie pri zistiť niečo v pohybe. Č spúšť, žiadny záznam, viac inteligentné a úsporné. *Upozor. na e-mail a notifikácia alarmov. Keď detekcia pohybu je aktivovaná, bude DVR automaticky posielať bzučiak zvukovej a alarm upozornenia na váš e-mail, vrátane snímky priamo na mieste. *Viacero spôsobov prístupu na PC, telefón a pad, si môžete pozrieť od PC klienta, Phone a IE ,Chrome,Firefox,Safari prehliadači. *Podpora 3,5 palcový SATA port pevný disk, kapacita cca 500G/1.5 T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8TB, a menej ako 500G nie je podporovaný AHD DVR, NVR HVR 5 V 1,Podporovať všetky ahd fotoaparát ,analógové kamery,ip kamery,TVI Fotoaparát,CVI Fotoaparátu.

HD 5MP Vysokým Rozlíšením Displeja

High-Definition rozhranie výstup,Podpora pre prehrávanie on-line,Mobilný vzdialený,Multi-window displej s 5 MEGAPIXELOVÝM Rozlíšením.Uhol budú ešte väčšie,a obraz bude jasnejšie .

Prečo si vybrať H. 265

H. 265 Viac Jasné , HD rozlíšenie vám ponúkajú najlepšiu kvalitu obrazu pri nižšej bitovej rýchlosti.Uložiť viac priestoru,môže znížiť 40%-50% veľkosti súboru,uloženie vašich HDD skladovacích priestorov a znížiť vaše náklady na nákup.

Viacerých možností zobrazenia

Pohľad na HDMI Monitor

Ľahko zobrazenie videa cez HDMI portu vášho počítača monitora, aby sa v plnej miere využiť bezpečnosť systému

jasnosť. HD (Kábel Nie je Súčasťou balenia)

Zobrazenie na TV alebo PC Monitor

Pre pridaná pohodlie, DVR tiež prichádza s VGA a BNC pripojenie (štandardné rozlíšenie) možnosti prezerania.

(VGA, BNC RCA kábel nie je súčasťou dodávky.)

AHD DVR, NVR HVR 5 V 1

Môžete si vychutnať päť spojenie módy s týmto multifunkčným digitálnym video rekordérom. AHD(Analógový High Definition)je nové moderné technológie na home security s 5 recordering režimy.pre vaše možnosť:Analógové / Network / TVI / CVI / AHD+Siete. Môžete dostať kvality HD videa v každom režime.

Diaľkové sledovanie kdekoľvek a kedykoľvek

Zobrazenie live videa systému odkiaľkoľvek a kedykoľvek cez ste smarphone, tabuľky alebo PC s pokročilou P2P technológie, ste schopní vzdialený prístup k vášmu systému v priebehu niekoľkých minút alebo menej, č portforwarding potrebné, vzdialený prístup nebola nikdy tak jednoduché!!!

Okamžité upozor. na e-mail

Detekcia Pohybu

Tento systém je určený na odosielanie e-mailové upozornenie, keď všetky pohyby sú zistené a umožňuje nahrávať len vtedy, keď je detekovaný pohyb.

Smart Prehrávanie

Môžete ľahko nájsť video zábery, ktoré chcete prehrať,

Smart prehrávania k dispozícii s prispôsobiteľné vyhľadávanie priestor, čas prehrávania je výrazne znížená o urýchlenie prostredníctvom nedôležité videá.

Ľahké mobilné diaľkové nastavenie zobrazenia

Jednoduché nastavenie , len 4 kroky pre mobilný telefón zobrazenie, Zobrazenie live videa systému odkiaľkoľvek a kedykoľvek cez ste smarphone, tabuľky alebo PC s pokročilou P2P technológie, ste schopní vzdialený prístup k vášmu systému v priebehu niekoľkých minút alebo menej, č portforwarding potrebné, vzdialený prístup nebola nikdy tak jednoduché!!!

Štítky: 5mp fotoaparát, wifi, fotoaparát b ez p e, fotoaparát kit, 6 cctv kamerový systém, súprava cftv fotoaparát, 8 kanálový dvr, 2 cctv kamera security system kit, motorizované poe kamerovým systémom, mi dvr, cctv dvr.

  • Mobilný Telefón sledovanie: "xmeye"App
  • Rozlíšenie: 5MP
  • 5 v 1 DVR: Podpora analógové,ahd,tvi,cvi,ip kamery
  • Odolný proti poveternostným vplyvom: Áno
  • KS Kamery: 8Pcs
  • Typ Kamery: Bullet HD Kamera Poveternostným vplyvom
  • Názov Značky: NINIVISION
  • alarm systém: Detekcia Pohybu+Upozor. Na E-Mail
  • P2P icloud: www.Xmeye.net
  • Záruka: 3 rokov
  • Aplikácia: Domov,obchodu,obchod,úrad,park,Supermarket, atď
  • Rozlíšenie Kamery: 5MP HD Kamerou
  • Číslo Modelu: NH-1901VH-1012HA
  • IR Cut Filter & ONVIF: Podpora
  • AHD DVR Rozlíšenie: H. 265 HD 5MP 8CH DVR
  • Video port: 8ch vstup / 1ch VGA, 1CH HDMI výstup
  • podpora pre jazyk: multi-jazyk(angličtina, španielčina, ruština,atď..)
  • Deň A Noc: IR Cut filter automatické prepínanie
  • Funkciami Fotoaparátu: Deň a noc videnie,IR-cut,Nepremokavé
  • Vzdialený Pohľad: Android, iPhone, iPad, Internet Explorer atď.
  • Audio port: 1CH vstup / Výstup 1CH
  • Dĺžka Kábla: 20m
  • HD DVR Funkcie: HDMI&VGA výstup / detekcia Pohybu/e-mail Upozornenia..

Súvisiace produkty