Pôvodný Pre Samsung Galaxy Note 4 N910F S6 G920F S6 OKRAJI G925F Doske dobré workring Logic dosky s čipmi MB EÚ Verzia
Pôvodný Pre Samsung Galaxy Note 4 N910F S6 G920F S6 OKRAJI G925F Doske dobré workring Logic dosky s čipmi MB EÚ Verzia
Sku: g93776
(4 Recenzie)
Novinka

€13.60

Popis:

O našej základnej doske: 1. to môže fungovať v každej krajine ,môžete vašu objednávku so 100% istotou. 3.máme aj iné základné dosky pre iPhone / IPad doske a pre samsung doske,ak potrebujete ,pls kontaktujte nás. Ak chcete veľké množstvo, obráťte sa na nás, vám to najlepšie, predajná cena. Kvalitné a pohodlné cena 100% Perfektný ,bezpečnosť,jednoduchá inštalácia Testované po jednej pred odoslaním Pôvodný Pre Samsung Galaxy Note 4 N910U N910G N910F N910T N910C N910A N910P/V základnej doske S Oficiálna Verzia s plným čipy Produkt Displej

Dôležité Tipy

1.Ak neviete, ako nainštalovať, postupujte,prosím, montáž, odbornú osoba. 2.O kupujúci aktualizácie alebo upgrady systému, môžete aktualizovať IOS. Ale iba týmto spôsobom: Pomocou USB kábla do kontaktu s itunes na počítači, aktualizovať IOS. Nikdy na aktualizáciu IOS systém priamo s telefónom (, že mobilný telefón aktualizovať systém je riskantné, ak sa aktualizácia nie je správne, mobilný telefón bude pracovať s mimoriadne).TAKŽE Prosím na vedomie,ďakujem

Zásielky A Doručenia.

Sme v súčasnosti loď našich produktov po celom svete,s výnimkou APO/francúzskej polynézie pomocou dôveryhodné tretie strany, kuriérske služby.

Dodanie čas, ktorý trvá na prijatie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov: spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste dostať vašu objednávku načas.

Tu sú odhadované časové rámce a dopĺňa takto:

Pošleme Golstroj.sk Štandardná Doprava v predvolenom nastavení,Za normálnych podmienok,Golstroj.sk logistiky dopravy čas je 25-45 dní!

Ak sa potrebujete dostať tovar rýchlo, zvoľte si, prosím, DHL doprava,Je pripináčika o 7-20 deň doručenia!

Mali by ste si lepšie vybrať DHL/EMS express lodnej dopravy,základná doska môže byť zaslané s bezpečnosti a rýchlejšie.

Záruka

Sú výrobky najvyššej kvality,máme Troch mesiacov záruka,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím kontaktujte náš zákaznícky servis čo najskôr, pretože ste ho získali,budeme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané,prosím, informujte nás, prosím a kontaktujte nás do 7 dní pre vrátenie peňazí. Ak je návrat.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom podmienky(naše záručné nálepky,náš pečiatka a originálne balenie).Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vráteného tovaru.

Vezmite prosím na vedomie, že tieto situácie sú nonreturnable:

1).Už nainštalované a používané.

2).Položky bez naše nálepky alebo originálnom balení.

3).Položky nie sú naše.

Poznámka:Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť a budeme platiť za poštovného pre opätovné odoslanie.

Spätná väzba

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím, chvíľku nám dať 5 hviezd recenziu,vašu podporu a povzbudenie, aby nás vpred.

2.Prosím, zostaňte v kontakte s nami pred zanechať zlé recenzie a riešiť problémy prostredníctvom priateľské rokovania,ktorá je našou cťou slúžiť.

Štítky: uv iphone doska, pre huawei doska, tlačidlo samsung galaxy note 8, 9470m, samsung galaxy s8 doske konektor, a20 samsung doska, l5649, galaxy tab4 doska, dual xeon 2011 3 základná doska, samsung amd doska.

  • stav: Používa a Dobré pracovné
  • Frekvenčný Rozsah: Pre Samsung Galaxy Note 4 N910F S6 G920F S6 OKRAJI G925F
  • QC: Plný QC Testované
  • Kompatibilné Značky: Samsung
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Stav: Celý Dokončená Základná Doska
  • OS: Android
  • Skladom: Na Sklade
  • s čipmi: Áno
  • Názov Značky: HHX
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Interné
  • Kvalita: Pôvodné & Vysokej Kvality
  • Číslo Modelu: Pre Samsung Galaxy Note 4 N910F S6 G920F S6 OKRAJI G925F

Súvisiace produkty