CYOMI Brigitte lish Štýl 5G Materiál upgrade v lete silikónové umelé hlavu masku Transsexuál Mäkké pohodlné maska
CYOMI Brigitte lish Štýl 5G Materiál upgrade v lete silikónové umelé hlavu masku Transsexuál Mäkké pohodlné maska
Sku: g94482
(0 Recenzie)
Novinka

€128.21 €305.26

Popis:

CYOMI 5G Námestie tvár Brigitte lish Štýl najnovšie silikónové masku na tvár ručné plnú hlavu masku s krku pre Crossdresser

Ochrana osobných údajov: V záujme zabezpečenia ochrany osobných údajov našich zákazníkov, sme loď, dôverne pre každého zákazníka, a obale výrobku, nemá žiadne logo.Ak potrebujete nejaký voľný obrázkov, kontaktujte nás prostredníctvom station list.

Popis výrobku:

Materiál :100% Potraviny-silikónu (TPE).

Priateľské k pokožke, šetrné k Životnému prostrediu, netoxické, Non-alergický, Mäkký a elastický materiál, pomoc masku, aby sa automaticky opraviť na rôznych ľudí.

-Táto položka je vhodná pre Cross-prádelník/Transgender/Transvestite/Drag Queen /Cosplayer, alebo len pre zábavu ako v Halloween a April Fool/'s Day.

-Mierne permanentného make-upu na tvári robí transformácie jednoduchšie. Môžete použiť make-up na masku, ako sa vám páči.

-Žiadne lepidlo potrebné, výrobky neobsahujú šaty, parochne, umelé riasy, klobúk, okuliare a ostatné príslušenstvo, no obsahujú mihalnice nemá oči (oči sú prázdny)

Veľkosť Štýl:

Brigitte lish je Ázijskej žena s luxusnej námestie tvár, malé oči, malé ústa, a môže byť oblečený ako rôzne postavy s rôznymi make-up a parochne.To môže byť dievčatá, to môže byť mladých žien.Jej tvár je trochu škaredé, ideálny pre žarty alebo April fool/'s day strašiť, a môže byť tiež použitý ako fáze prop.

-Obvod hlavy: 58 cm

-Obvod krku: 34 cm

-Vzdialenosť medzi očami: 4.5 cm

-Oko dĺžka:2,5 cm

-Oko výška:1.3 cm

-Ústa, Šírka: 5 cm

-Plná dĺžka:38cm

no obsahujú umelé riasy, nemá oči (oči sú prázdny)

Ak si nie ste istí, akú veľkosť bude vám najlepšie vyhovujú, prosím pošlite nám správu o vašom meranie nasledovne

1: Obvodu Hlavy a Výška Hlavy

2: Oko Šírka a Dierky Medzery

3:Obvod Krku.

Odporučíme vhodnú veľkosť pre vás po dostal nad informácie od vás.

Farba: 1. Slonovinová Biela, 2. Svetlo Béžová, 3. Tan, 4. Brown(Kontaktujte nás ak chcete, aby ostatné farby)

Poznamenal: Ak potrebujete voľný obrázkov, kontaktujte nás prostredníctvom station list.

Doprava Pripomienka:

1.Express nie/'t prijať akúkoľvek adresu P. O. Box.

2.Po objednávke, prosím, uistite sa, že osobné informácie, ktoré ste opustili nás je úplne správne, najmä adresu a mobilné telefónne číslo, aby sa zabezpečilo, že colné a kuriéri môže dostať.

3. Ak príjemca je ruština, prosím zanechať svoje úplné meno. Iných kupujúcich, prosím zanechať non-single-názov písmena a nie skratka.

4.To je kupujúci/'s zodpovednosť a povinnosti platiť pre dovozných ciel a daní, aby sa vaše miestne zvyky. Takže keď vaša objednávka dorazí váš ciel,prosím, aktívne spolupracovať s miestne zvyky, platiť dane.

5.Prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je správny,a nepovolia lodnej dopravy, ako je DHL /UPS zanechať váš balík na vaše dvere na žiadnych okolností. To spôsobí, že balíky stratil.

Údržba :

1.Nie je skladovateľnosť výrobku a to všetko záleží na užívateľovi/'s údržby.Utrite a udržiavať s mastencového prášku pred a po použití predĺžiť životnosť výrobku.

2.Produkty by mali byť uchovávané mimo dosahu slnečného svetla, ostré predmety a iné chemikálie.

3.Tento produkt je jednoduché farbenie, nepoužívajte práčku na pranie nemiešajte s inými oblečenie na umývanie.

4.Údržba jemným vody utrite do sucha.

POZNÁMKA:

1.Epacket je Relatívne pomalý a je to normálne. Takže odporúčame vám vybrať DHL EMS alebo. Ak nechcete dostávať výrobku do 30 dní po odoslaní, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre pomoc v čase, namiesto toho, aby okamžite zvyšovanie spory, môžeme vyriešiť väčšinu problémov pre vás. Ďakujeme vám za váš nákup a spoluprácu.

2. Niektoré prispôsobené produkty potrebné 3-7 pracovných dní príručka pre prípravu výroby. Odchýlka proces produktov je normálne v 1-3 cm. Prosím, buďte trpezliví.

3.Výrobky môžete vrátiť a vymeniť bez vplyvu druhého predaj. Prosím, vráťte pôvodného obalu, nepoškodený vrátane darov a KARTY.Personál vám poskytne rýchly náhrada za tovar sú kontrolované. Farba 4-6 je zvláštne, aby predávané nevratný.Nohavice výrobkov, ak anus je otvorený, tiež nemusí akceptovať vrátenie a výmena.

4. Každú správu bude rýchlo odpovedali v rámci pracovných dní Čínskych čas, Akékoľvek otázky sú vítané.Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: väzby poháre, hororové masky, protetické silikónová maska, likvidujte maska, vzdať sa 3 pro, vagina, šálku kávy, silikónové sex bábiky jazyk, hoomai reborn, prsia kremíka.

  • Štýl 3: Realistické červená textúru pleti
  • Veľkosť: 1
  • Štýl 4: Brigitte lish Ázijské ženy obrázok
  • Štýl 1: CYOMI Silikónové plnú hlavu masku
  • Nemravný Obrázok: No
  • Číslo Modelu: Ženské Silikónové plnú hlavu masku
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Názov Značky: CYOMI
  • Množstvo: 1 Kus
  • Štýl 2: Silikónové ženy maska s krku
  • Použitie: Make-up Označiť za tanec maškaráda
  • Štýl 5: Noste svoj vlastný make-up a parochňu
  • Široko Aplikácie: Pre crossdresser, transgender, cosplay, drag queen, alebo len pre zábavu
  • Materiál: 100% lekársky silikón
  • Hmotnosť: 1000g
  • Štýl 6: transgender maska

Súvisiace produkty