50 párov Nových 9D faux farba noriek riasy veľkoobchod prírodné dlho načechraný jednotlivé farebné falošné mihalnice make-up Rozšírenie Nástrojov
50 párov Nových 9D faux farba noriek riasy veľkoobchod prírodné dlho načechraný jednotlivé farebné falošné mihalnice make-up Rozšírenie Nástrojov
Sku: g94806
(0 Recenzie)
Novinka

€67.17

Popis:

Priateľskú radu pred zadávaní objednávky:

1. Beautifuleyes obchod v súčasnosti ponúka veľkú hodnotu kupónov si môžete vybrať z. Prosím, zbierať kupóny pred zakúpením. 2.Kúpna suma je viac ako 200 AMERICKÝCH dolárov, a spôsob dopravy, je DHL alebo UPS. 3.Najpopulárnejšie štýly je dostatok zásob mocť 24-72hr lode von. 4. Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov, môžete si našu Novú príchodu a Zľavy informácie v čase. rovnako ako VIP 2 percent exkluzívna ponuka.

Nové 9D Farba Faux noriek vlasy CF series

Xinmeilin rias výhody:

1.Fancy 9D,ľahké a pohodlné:na riasy je super mäkká ,ľahká ako vzduch a pohodlné ,luxusné hľadá sa, aby všetky oči na vás. 2.Xinmeilin riasy Môžu byť použité na mnoho krát ak mihalnice sú používané a riadne odstránená ,Ľahko odstrániť, eye make-up remover alebo nástrojov . 3.Čisté ruky vykonal kvalifikovaný pracovník : Xinmeilin Riasy sú 100% ručne vyrábané v každom kroku až 20 krokov Xinmeilin riasy sú bez chemickej úpravy & hypo-alergénne & Krutosti-zadarmo.

Celkom 16 farieb sú vítané kúpiť

Nie je farba na link, môžete zanechať odkaz na zákaznícky servis, môžete si vybrať farbu, ktorú chcete objednávku, budeme loď podľa farby vašej správy. Veľkoobchodná cena je nižšia.

Výrobky real shot:

1.Dobrý lesk a cítiť sa pohodlne,

CF01

2. Jemnosť je bližšie k skutočné vlasy

CF02

3.Koreň brúsenie, realistickejší

4. Lepšie curling a vytvára očarujúce oči

5. Ľahkosť nie bremeno viečok.

6. nie je ľahké nedeformujte, pevné a trvanlivé

7. Vysoko kvalitné simulácie materiálov pridať farbu do krásy

CF15 CF16

AKO POUŽIŤ FALOŠNÉ MIHALNICE

Väčšina falošné mihalnice bude trochu dlhšie, než skutočné oko veľkosť. Po tom, ako falošné mihalnice, porovnať skutočná veľkosť mihalnice a potom odrežte prebytok.

1.Jemne odstrániť falošné riasy zo zásobníka pomocou pinzety

2.Podržte lash pásy proti svojmu viečka & trim končí, ak kapela je príliš široký,

3.Naneste tenkú pás lash lepidlo spolu kapela & počkajte, kým lepidlo, aby sa stal odflaknuty

4.Miesto bič band, ako je blízko váš bič-line, ako je to možné a podržte ho, kým je to bezpečné

5.Obchod riasy v pôvodnom obale zachovať jeho tvar a celistvosť

Metóda odstraňovania mihalnice

1. Dip mimo čistiaci olej s vatový tampón a jemne vmasírujte ju cez koreni riasy. 2. Na mihalnice budú spadať vypnúť automaticky po niekoľkých pohybov. 3. Potom použite vatový tampón na odstránenie lepidla z viečok. 4. Nie vytiahnuť falošné mihalnice ťažké vyhnúť sa poškodzuje vaše vlastné mihalnice. 5. Jemne utrite škvrny vľavo v očiach 6. Použiť bavlna pad s cleansing oil asi päť sekúnd.

Poznámka:

Nechcem kefka riasenky na falošné mihalnice. Veľa metód, ktoré nosia falošné mihalnice povedať,naneste vrstvu riasenky po sebe mihalnice, môžete sa vyhnúť vrstvenie vaše pravé a falošné mihalnice, Ale čistenie vaše mihalnice môže byť ťažké. Len tvar pôvodné mihalnice pred nosia falošné mihalnice,To je pravda, mihalnice fit a nie je ľahké vrstvy. Pri použití falošné mihalnice, pomocou jednoduchších metód. Nepoužívajte silu, aby vytiahnuť falošné mihalnice, snažte sa, aby zakrivenie korene falošné mihalnice, a použiť rias hrebene po použití. Nie umyť vaše mihalnice s vodou. Špinavé falošné mihalnice môže byť jemne leštený kefou a sušené lepidlo je jemne vytiahol rukou.

Ako vyčistiť falošné mihalnice

1. Koreň falošných rias, ktoré práve boli vyložené je lepidlo 2. Preložte vaty na polovicu, jedna časť je široká a druhá časť je úzky strih, nožnice,namočené v eye make-up remover. 3. Falošné mihalnice sú umiestnené na širokú pol kus 4. Pokrytie úzke kus a jemne stlačte root prstami. 5.Ohnúť vaty, udržať zakrivenie mihalnice a umiestnite ju na platforme. 6.Po 24 hodinách, odhaliť vaty a jemne vytiahnite lepidlo pri koreni riasy. 7 .Mihalnice sú čisté a dať späť do poľa pre ďalší čas.

Štítky: veľa noriek riasy, rias packag, automobilový diagnostické, lash noriek, veeso noriek riasy, 11 mm lash, lash packag, cam valček, lili noriek riasy, cam podľa.

  • Veľkosť: 9D faux mink color lashes
  • False Eyelashe Typ:
  • Položka Druh: Falošných Rias
  • Funkcia 2:
  • Výrobný proces: Ručne Vyrobené
  • Názov Značky: xinmeilin
  • farba: Farebné
  • False Eyelashe Dĺžka: 1 cm-1,5 cm
  • Materiál: faux noriek vlasy
  • Krutosť zadarmo:
  • Falošné Mihalnice Druh: Prúžok Riasy
  • Falošných Rias Materiál: Syntetické Vlasy
  • Falošné Mihalnice Štýl: prírodné dlho /hrubé/križujú/ostatné
  • Typ:
  • Množstvo: 50 párov /1 políčko
  • Falošné Mihalnice Band: Čierna Bavlna Band
  • Číslo Modelu: CF01-CF16

Súvisiace produkty