S ROBOT BBC Micro:bit Starter Kit s Micro bit Akryl prípade +Micro bit batérie prípade krokosvorkami MBIT3
S ROBOT BBC Micro:bit Starter Kit s Micro bit Akryl prípade +Micro bit batérie prípade krokosvorkami MBIT3
Sku: g95514
(2 Recenzie)
Novinka

€14.38 €19.17

Popis:

BBC micro:bit popis

Navrhnutý špeciálne pre deti a začiatočníkov, micro:bit je vreckový počítač, ktorý môžete kód, prispôsobiť a ovládať, aby vaše digitálne nápady, hry a aplikácie na život. Je to malý, kód-schopný zariadenie, ktoré je non-zastrašujúceho úvod do programovania a tvorby – zapnutie, program to niečo urobiť zábavu – nosenie, prispôsobiť, rozvíjať nové nápady.

Mikro:bitová platforma spája 'bit, vreckový kódovanie zariadenia s viacerými snímačmi a Led diódy, s úžasnou webové stránky plné kódovanie príklady a projektov. Začať s video tutoriály, potom sa pozrite sa na nápady stránke sa dostať kreatívne.

Mikro:bit je založené na vypnutie nRF51822 mikroprocesor, ktorý má vstavaný Bluetooth LE rádio. Existujú dva programovateľných tlačidiel, ktoré môžu byť použité na ovládanie hry, poslať rádio správu chcete aktivovať displej, atď. Mikro:bit môže detekciu pohybu (pomocou akcelerometra) a povie, ktorým smerom sa položky v bode (pomocou magnetometer/kompas čip). Na spodnej strane je rozširujúci port, s 5 aligátor-klip priateľské podložky a ďalšie karty-hrana kontakty pre 19 spolu I/O piny. Každý z týchto senzorov, vstupy a výstupy, je úplne programovateľné cez ľahký-k-používať softvér, ktorý môže byť prístup z PC, notebook, tablet, alebo mobilný telefón. Môžete použiť MakeCode/PXT bloky alebo micro Python začať programovanie dobrodružstvo. Pokročilých programátorov absolvent na mbed pre super-super-silný C alebo C++, programovanie.

Balenie zoznam

Zväzok 1

1.BBC micro:bit hromadné*1

2.Micro bit Akryl prípade *1

3.Micro bit batérie prípade*1

4.Krokosvorkami 10 x Test viesť nastaviť

Zväzok 2

1.BBC micro:bit hromadné*1

2.Micro bit Akryl prípade *1

3.Micro bit batérie prípade*1

Štítky: mak akryl prípade, začiatok obvodu, robotické rameno, raspberrry pi obrazovke, arduino, walking robot auta, maixduino, dir9001, roseberry pi 3 veci, arduino nano.

  • Typ Príslušenstva: Rozšírenie Doskové
  • Kompatibilné s: RAMENO
  • Názov Značky: S