Meselo Silný Sania Vzduchu Muž Masturbator Voľné Ruky, Rotujúce Sex Stroj Automatické Teleskopické Piestové Sexuálne Hračky pre mužov
Meselo Silný Sania Vzduchu Muž Masturbator Voľné Ruky, Rotujúce Sex Stroj Automatické Teleskopické Piestové Sexuálne Hračky pre mužov
Sku: g95773
(1 Recenzie)
Novinka

€50.91 €67.87

Popis:

Hlavné Funkcie:Auto Thruster Masturbácia Stroje, Teleskopické Inteligentné Nabíjateľná Hračky

Masturbator s vibrácií a vplyv funkciu.Transparentné fólie, 3-d dutiny, kompaktný komplex kanál, sexy a pohodlná kanál dizajn, Cítiť skutočné veci s výdatný dotyk pocit.

Má silné prísavky a môže byť prichytená na 180 ° uhle. S jeho 50 vibračných módov(10 druhov frekvencia a 5 druhov rýchlosť), ponúka jedinečný sex skúsenosti. Vložte svoj penis do úst tohto masturbator a zapnite ho. Push pohyby 30 mm.

Priateľské k pokožke mäkkého silikónu. Vyrobené z eko-šetrné ABS & mimoriadne mäkkého Silikónového materiálu, ktorý je veľmi realistické. A to ľahko pripojiť na stôl, stenu alebo disk s prísavný držiak, prísavky, drží všade, super silné spevnenie.

Detaily Produktu:

? Automatické teleskopické upevňovaciu elektrické masturbácia zariadenia

? Vyrobené z mäkkej a bezpečného silikónu a ABS materiálov

? Interiér pozostáva z troch rôzne kanály (Fajčenie, Jin, Análny) bezpočet chápadlá.

? Automaticky sklápateľné 30 mm, automatické prehĺtaní masáž Vstavané soft dizajn, kliknite na tlačidlo prilákať úzkeho priechodu

? Uvoľnite svoje ruky a spodnej časti prísavku možno pripevniť na akýkoľvek hladký povrch

? 145° predné a zadné úpravy na splnenie rôznych uhlov potrebné

? 10 druhmi vibrácií frekvencia + 5 druhov vibračné rýchlosti predstavujú 50 druhov šťastný možnosti

? Vstavaná lithium-ion batéria, USB nabíjanie je vhodnejšie

? Masturbácia zariadenie plnej dĺžke 350 mm

? Dĺžka je o 122 mm a priemer je o 50 mm.

Package Zahrnuté:

1* Masturbácia Stroje

3*Silikónové Masturbator

1* Nabíjací Kábel

Poznámka:

1. Osobné veci nebudú vrátené.

2. Vzhľadom na sklade potrebné rozpoznať kvalitu produktov, takže výrobku balenie bude otvorený.

3. Všetky položky sú úplne nové, ale stále sme dôrazne odporúčame, aby ste umývanie alebo čistenie položku, kým ju použijete pre zdravie.

4. Umývanie výrobok dôkladne pred a po každom použití, odporúčame použitie toy cleaner. Ako teplou mydlovou vodou.

5. Nepoužívajte na otvorené rany, kožné tržné rany alebo opuchnuté alebo zapálené oblasti. Prerušte používanie v prípade bolesti alebo nepohodlia vyvíja.

6. Prosím, pozrite si veľkosť produktu pri nákupe. Ak existuje akékoľvek nepohodlie počas používania, prosím, okamžite ich prestaňte používať.

Tajné Balíka.

1.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

2.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar musí byť v prvom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3.My vám vrátenie peňazí vás, na obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v prvom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.Nechceme vrátiť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky.1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, Päť Hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne.

2.Nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc, prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: muži sextoy, moje sexuálne hračky, automatizované muž masturbator, sexuálne hračky pre mužov masturb, sex hračky, masturb mužov, sex, muž masturb, hismith muž, muži welet.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Silikónové
  • Názov Značky: Meselo
  • Veľkosť: As shown picture
  • Funkcia 3: Vzduch Sania,Teleskopický Piest
  • Funkcia 1: Sexuálne hračky pre mužov
  • Nemravný Obrázok: No
  • Číslo Modelu: SKUB46112
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 2: 10 frekvencia, rýchlosť 5

Súvisiace produkty