PetCloud Škrečkov Hračka Trávy Žuť Stick Výživa Pre Škrečkov Položky Králik Žuvanie Hračky Pre Potkanov Morča Veverička Molekulová Dodávky
PetCloud Škrečkov Hračka Trávy Žuť Stick Výživa Pre Škrečkov Položky Králik Žuvanie Hračky Pre Potkanov Morča Veverička Molekulová Dodávky
Sku: g104704
(0 Recenzie)
Novinka

€10.00 €13.33

Popis:

PetCloud Škrečkov Hračka Trávy Žuť Stick Výživa Pre Škrečkov Položky Králik Žuvanie Hračky Pre Potkanov morča Veverička Molekulová Dodaní Položky Názov : Výživa Pet Molekulová Žuť Hračka Vhodná Pre: Škrečky, morčatá, Chinchillas, Veveričky, Králiky, Potkany ,atď Materiál: Lucerna.Timothy Trávy Veľkosť: 5,5 cm x15cm / 2.2 inch x 5.9 palcový Package:1/Fľaša Č.: PCFP95X13A11X30J185K7A2L20 Charakteristika: Vybrané prírodné kvalitných krmovín, vyrobené z lucerna a Timothy trávy, je bohatý na vysoký obsah vlákniny, podporuje gastrointestinálne peristalsis, podporuje trávenie zdravie a prispieva k zdravotný stav zubov. Vhodné pre morčatá, chinchillas, škrečky, zajace a iné žuvanie potravy a hračky.Nízke teploty, pečenie do žuvacie držať tvar, vhodný pre dlhodobé skladovanie, aby sa zabránilo vetranie a tieň. Pripomienka:

Vážení zákazníci, ak chcete, aby rýchlejšie a bezpečnejšie logistiky, prosím, vyberte si "Golstroj.sk Štandardná Doprava". Ak sa rozhodnete iné hospodárske logistika, logistika doba bude dlhšia. Dúfam, že ste pochopili, ďakujem vám veľmi pekne.

Upozornenie : Prosím, aby malé chyby spôsobené ručné meranie. Farba na obrázku sa môžu líšiť v dôsledku rozdielu medzi rôznymi monitory, tovar môže byť stratený alebo poškodený pri preprave v dôsledku dlho prepravného času. Ak sa to stane, obráťte sa na nás bezprostredne pred odchodom spätnú väzbu alebo príčinou sporov. Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: hračka králik, morča, klietka potkan, škrečok tiché koliesko, klietka morča, disk škrečkov, chinchilla dom, škrečok hračka, zábava škrečkov hračky, mačka šťastie maskot.

  • Materiál: Lucerna.Timothy Tráva
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vhodné pre: Škrečky, morčatá, Chinchillas, Veveričky, Zajace, atď
  • Názov Položky: Výživa Pet Molekulová Žuť Stick
  • Veľkosť: 5.5cm x15cm / 2.2inch x 5.9inch
  • Package: 1/Fľaša
  • Súbor Typ: No