1Pair Zápästie Podporu Kapela Kompresie Dlaň Rukavice Udržať v Teple Zápästie Stráže Zimné Coldproof Volejbal Crossfit Strane Chránič Zábaly
1Pair Zápästie Podporu Kapela Kompresie Dlaň Rukavice Udržať v Teple Zápästie Stráže Zimné Coldproof Volejbal Crossfit Strane Chránič Zábaly
Sku: g106294
(4 Recenzie)
Novinka

€7.53 €11.59

Popis:

1. ZMIERNIŤ VAŠE BOLESTI ZÁPÄSTIA - Získať cez svoj deň bez bolesti a nepohodlie. Ponúka kompresiu a zlepšuje krvný obeh, zmierňuje príznaky artritídy, osteoporózy, zápal šliach, karpálneho tunela, vyvrtnutie alebo všeobecné zápästie bolesti.

2. BYŤ POHODLNÉ A ISTOTU ZNOVA - Cielené kompresie a na zlepšenie krvného obehu sú kľúčové faktory rýchle oživenie. Či už ste bojuje zranenie, alebo sa snaží, aby sa zabránilo jednej - nosenie Sparthos!

3. ŽIADNE LIMITY! - Nosiť doma, v práci alebo v telocvični. Nosiť deň a noc. Vytvorili sme ideálne puzdro, ktoré nepozná hranice! Profesionálni športovci, bankový zamestnanec, plný úväzok, mama, alebo niekto, v, medzi, všetky majú použiť. A vás? Na čo čakáte?

4. ZASLÚŽITE SI to NAJLEPŠIE - krátke a bezproblémové zápästie rukáv hodí ako druhá koža. Je vyrobené z najvyššej kvality priedušného materiálu a je navrhnuté tak, aby vás sprevádzať kdekoľvek. Svoje zdravie si zaslúži to najlepšie.

Balenie: 1 PÁR ZÁPÄSTIE PODPORA(2 KS)

Štítky: crossfit rukavice pu, lopta volejbal, balón volejbal, ženy crossfit, sudio, ortézy zápästia, ručné volejbal, ručné podporu, ruky rukavice, chránič moti, zápästí náramok.

  • Materiál: polyester,bavlna,spandex
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Platné Ľudí: Univerzálny
  • Číslo Modelu: WSWS19