Slnečník Čistý Anti-UV 6/8 Pin Vysokej Tieňovanie Outdoor Záhrada opaľovací Krém Sunblock Tieni Handričkou Čisté Rastlinné Skleníkových Auto Kryt
Slnečník Čistý Anti-UV 6/8 Pin Vysokej Tieňovanie Outdoor Záhrada opaľovací Krém Sunblock Tieni Handričkou Čisté Rastlinné Skleníkových Auto Kryt
Sku: g121954
(1 Recenzie)
Novinka

€8.41 €9.24

Popis:

Funkcie:

- 100% Nový a high quaity.

- Ľahký a odolnosť,a priedušná oka, anti-aging.

- Odtieň netto Tkaniny je vyrobené z HDPE fólie, UV stabilizátory a oxidácii liečby, so silným pevnosť, odolnosť voči starnutiu, korózii, žiareniu, svetla a tak ďalej.

- Strešná krytina chladenie, výrazne znížiť teplotu, zem, teplotu a intenzitu svetla, pomocou tieni sietí Handričkou.

- Môže výrazne znížiť budovy hornom povrchu intenzite svetla, účinne znížiť tepelné žiarenie, čím sa znižuje teplota vzduchu a zeme teplota, zlepšenie vnútornej klímy.

- Chrániť rastliny alebo skleníkoch alebo domáce zvieratá od ostré slnečné svetlo a prehriatia, chrániť bazén z listu, vytvoriť pohodlné šrafovanej plochy pre hospodárske zvieratá bývanie, hydiny budovy, stodoly, chovateľské stanice a rodiny.

- Jednoduché použitie pre záhradníctvo. Voda môže prejsť do oka. Nie je potrebné odstrániť tieni rastlinného krytu pri polievaní.

Špecifikácie:

Názov: Slnečník Net

Materiál: HDPE

Veľkosť: skontrolujte Prosím, čo sme označené

Farba: Čierna s manželskou orange line

Pletenie: 6 pin / 8 pin / 10 pin / 12 pin

Množstvo: 1 kus

Prehľad:

100% úplne nové a vysokej kvality;

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu b mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách. Ďakujeme!

2. Prosím ťa, odpusť 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Zásielky

Platby

Akceptujeme Alipay, T/T, Western Union a Víza platby. Okrem Alipay, transformovať poplatok je zákazník strane. Venujte prosím objednávku do 3 dní, a zabezpečíme zásielky 1-2 dni.

Po Službe

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: veľký slnečník kryt, bonsai, na záhrade skleník, plátno záhradný slnečník, pre čisté emisie skleníkových, odtieň stan, hdpe tieni, 8 pixel slnečné okuliare, odtiene handričkou, vnútorné zariadenia polica.

  • Plachta Dokončovacie: Nie Potiahnuté
  • Plachty Materiál: HDPE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Odtieň Plachty & Krytu Sietí
  • Druh: Odtieň Plachty & Krytu Sietí