Taktická Vojenská Armády Camo Čiapky Lov Turistiku, Camping Outdoor Airsoft Jednoduchosť Čiapky Mužov Kamufláž Slnečník Šiltovky
Taktická Vojenská Armády Camo Čiapky Lov Turistiku, Camping Outdoor Airsoft Jednoduchosť Čiapky Mužov Kamufláž Slnečník Šiltovky
Sku: g137269
(2 Recenzie)
Novinka

€3.12 €6.12

Popis:

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Uplatňovať rodové: Neutrálny / Unisex.

Jedna veľkosť padne väčšina s nastaviteľným suchým zipsom dizajn.

Vhodné pre obvod hlavy: 56-60 cm (Nastaviteľné).

Pobyt pohodlné, jednoduché a štýlové.

My Sľub

1: Všetky výrobky budú starostlivo skontrolovať pred odoslaním

2: Nie, faktúry alebo informácie o nás bude showen v balení

3: Pre Značku dropshipping predajcom, sme sa poskytujú voľné balíky pre svoje vlastné značky

4: Pre viac informácií, prosím, kontaktujte nás priamo

Sme továreň,aby sme mohli poskytnúť čo najlepšie HAN WILD outdoorové produkty s najlepšie ceny,všetky Bunda s najlepšími vetru materiál.

Rôzne farby a dizajn poskytne vám rôzne možnosti, môžete nájsť to, čo máte radi tu.

Možno použiť pre: outdoor, lov, kamufláž, skryté pole fotografie, atď.

Package zahrnuté:

1XTactical Spp

O package:

Ak vaša objednávka dosiahnuť 10 kus,budeme balenie tým, políčko,ak za 5 ks,pošleme do funkcie opp ochranné bublina taška.

Poznámka:

1 dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.

2 To by malo byť prijateľné, že klobúk by mali zaniknúť z dôvodu dlhej vzdialenosti zásielky.

O dopravu

1. Package loď, akonáhle je to možné po vašu platbu,Post air mail bude trvať asi 30-45days, niektoré coutry bude vyžaduje 35-60 dní,EMS 7-20days. 2. Všeobecne, Väčšina objednávky sú spracované do 5-7 pracovných dní.Ale oneskorenie dodania by sa stalo, ako naše skladovanie zmeniť každú chvíľu.A niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní,prosím, kontaktujte nás,a potom budeme vám pomôžu sledovať. 3.Medzinárodnej preprave je potrebné dlho,prosím, buďte trpezliví, budeme Vždy venovať pozornosť najnovšie dynamické informácie, pozemok môže byť náhodné poškodenie, vrátane rozdrvil,a dokonca aj stratil, prosím, pochopiť! Ak ste nedostali vašu balík alebo zásielku je poškodený,alebo majú chybné výrobky, pošlite nám, prosím nejaké fotky ako dôkaz, ak je fakt pravda, budeme odoslať nový výrobok. Akékoľvek požiadavky, prosím povedzte nám pred zásielky odosielanie,pretože akonáhle zásielky odosielanie,nemôžeme nič zmeniť! Ďakujem vám za vaše nákupy. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme odpovedať na vaše otázky, akonáhle je to možné. Milí kupujúci,vašu pozitívnu spätnú väzbu a Päť hviezdičiek skóre sa tak pre nás dôležité.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby,opustiť pekné spätnú väzbu a Päť hviezdičiek skóre prosím,ďakujem! Ak je niečo v neporiadku s naše produkty a služby,neváhajte a kontaktujte nás,My vám vyriešiť váš problém, tak rýchlo, ako je to možné.Ďakujeme za spoluprácu! Užite si nakupovanie! Ďakujeme!

Štítky: airsoft zbraň, jazda na bicykli malé lebka spp, materskej blúzky a topy pre tehotné, klasický retro pro cycling spp, vojenské typ bavlnené čiapky, airsoft zbraň, brošňa wild hunt, mestská cyklistika čiapky, camouflag, trucker spp.

  • Spp Veľkosť: 54-60(cm)nastaviteľné
  • Pohlavie: MUŽI
  • Model Číslo1: Jazda Na Bicykli Čiapky
  • Položka Druh: spp
  • Veľkosť: 55cm-66cm adjustable
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Polyester+bavlna
  • Druh: lov / armáda / army / taktickej
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Číslo Modelu: turistika klobúk
  • Sezóna: VŠETKY
  • Vzor Typ: Pevné
  • Názov Značky: HAN WILD
  • farba: 12 farba kamufláž klobúk
  • Vhodné: Športy,Rybolov,Poľovníctvo,Airsoft