MiNi ČERVENÁ Micro GPS GSM Tracker Locator Pre Deti, Deti, domáce Zvieratá, Mačky, Psov Vozidla v Reálnom Čase, Zadarmo APLIKÁCIE na Platforme Google Mapa SOS Alarm
MiNi ČERVENÁ Micro GPS GSM Tracker Locator Pre Deti, Deti, domáce Zvieratá, Mačky, Psov Vozidla v Reálnom Čase, Zadarmo APLIKÁCIE na Platforme Google Mapa SOS Alarm
Sku: g137525
(0 Recenzie)
Novinka

€32.30

Popis:

10990

Mini ČERVENÁ Micro GPS GSM Tracker Locator Pre Deti, Deti, domáce Zvieratá, Mačky, Psov Vozidla v Reálnom Čase, Zadarmo APLIKÁCIE na Platforme Google Mapa SOS Alarm

Upozornenie: Do Brazílie. Brazília možno majú nejaké zbytočného odkladu Colná kontrola. Kupujúci je krajina, colné poplatky alebo povolení sami .Ak Balík dorazí Kupujúci ciel,Kupujúci neplatia dane alebo zmazať vrátiť alebo stratené,Môžeme dať žiadne náhrady. Skontrolujte prosím pred urobiť poriadok.Normálne som sa informujú o akýchkoľvek chcete cenu.Ale colné nemôže ovládať nás,dúfam, že rozumiete.

Vitajte na použitie Mini lokátor. Mini locator obsahuje hardvér a inteligentných mobilných telefónov na strane klienta softvér dve časti, zariadenie je potrebné kompletný set na použitie sa môže realizovať funkciu. Prosím, prečítajte si návod a bezpečnostné pokyny v tomto návode predtým, než operačný hardvéru, na zabezpečenie bezpečného a správneho použitia. Inteligentný mobilný telefón, softvér, návod nájdete v software user popis

Zadarmo Platformy:

Za PC: en.i365gps.com

Pre Andrioid/IOS APP: AIBEILE

Obe Prihlásiť TÝM, identifikačné Číslo (ID), Heslo: 123456

Funkcie:

1. Real-time sledovanie

2. Historické trasy

3. Geo-plot

4. Tiesňové volanie

5. Hlas monitorovanie

6. Režime nerušiť

7.Rôzne pracovné režimy: rýchle určenie polohy, štandardné umiestnenie a uloženie elektrickej energie polohy.

8. Multi-platformové monitorovanie: podpora android, apple mobilného telefónu systém, počítačové siete klientov, atď

9.Univerzálny: štyri frekvencie podpora GSM siete, jazyky a časové pásmo nastavenie

Spec:

Umiestnenie: GPS polohy + pomocné a-gps určovanie polohy + LBS základňovej stanice určenia polohy

Presnosť polohovania: GPS poloha 5 až 15m WIFI miesto 15-100m

základňovej stanice miesto-----100-1000m

Veľkosť zariadenia:38X38X12mm

Kapacita batérie:500mAh

Najdlhšiu výdrž v pohotovostnom režime:5 dni

Spôsob aplikácie

1. Pred použitím si, prosím skúšobného zariadenia model je správny, príslušenstvo sú kompletné.

2. V vypnutie štátu vložiť podporu siete GSM SIM karty (GSM 850,900,1800,1900 MHZ)a otvorte caller id funkcia a mesačný prietok (nie menej ako 30 m/mesiac prevádzky package).

3.Zapnutie: stlačte tlačidlo power tlačidlo na 3 sekundy alebo viac, potom je zapnutá.

4. Vypnutie: Pri mobile phone displej zariadenia on-line, prostredníctvom aplikácie nastavenie diaľkového vypnutia funkcie vypnúť.

Keď mobile phone zobraziť zariadenia v režime offline, prosím vytiahnite Sim karty a dlho stlačte tlačidlo power pre vypnutie.

5.Poplatok: zastrčte USB nabíjanie linka, pripojená na výstup 5v - 1a štandardný mobilný telefón, adaptér, z žiadnu moc na plný asi 2-3 hodiny.

6,spôsob Inštalácie

Balík Obsahuje:

1 x GPS tracker(ŽIADNA kolónka)

1 x USB kábel

1 x Manuál

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.Normálne sme všetky použitie Swiss post s sledovacie číslo. Normálne dodacia lehota je 20-60days,brazília možno majú nejaké zbytočného odkladu Colná kontrola.Kupujúci je krajina, colné poplatky alebo povolení sami.Ak Balík dorazí Kupujúci ciel,Kupujúci neplatia dane alebo zmazať vrátiť alebo stratené,nemôžeme poskytnúť žiadne náhrady.Skontrolujte prosím pred urobiť poriadok.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Ruský Objednávka musí withFUll Meno.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Štítky: a9 mini gps, základná doska samsung galaxy grand, a9 micro gps, tk911 tracker, galaxy note 3 panel, tk915 tracker, s5 prípade mapu, a9 tracker, 1 nástenná mapa, mini tracker.

  • Reálnom čase sledovanie: Podpora
  • Názov Modelu: A9
  • Položka Veľkosť: 38x38x12mm
  • Gps Modul: Áno
  • Veľkosť Obrazovky: Do 2 Palcov
  • GPS typ: GPS Tracker
  • Názov Značky: BARTUN
  • monitor: Podpora
  • Výdrž Batérie: 30 Hodín & Up
  • Záruka: 12 Mesiacov
  • Aplikácia: IOS/Android Podporu
  • Platforma: ZADARMO
  • SIM: 2G GSM SIM alebo Kompatibilné 2G GSM SIM
  • Špeciálne Funkcie: Internetové Pripojenie
  • Kapela: 850/900/1800/1900Mhz
  • Nepremokavé: No
  • SOS alarm: Podpora
  • Moc Von: 5V
  • GPS čip: Vstavaný UBLOX
  • Napätie: 5V

Súvisiace produkty