Skladacia Mikrofón Izolácie pre Nahrávanie Nárazov Pena Panel Mikrofónu Príslušenstvo
Skladacia Mikrofón Izolácie pre Nahrávanie Nárazov Pena Panel Mikrofónu Príslušenstvo
Sku: g158649
(0 Recenzie)
Novinka

€12.72 €21.20

Popis:

Popis:

Určený pre nahrávanie: vo vnútri kryt mikrofónu je vyrobené z absorpčného bavlneného materiálu, ktorý zachováva jasnosť ľudského hlasu, nástroja počas nahrávania, eliminuje rušenie zvukových vĺn a vonkajšieho prostredia.

Robustný & Trvanlivé: Vyrobené z vysoko kvalitnej ocele, Mikrofónom, Izolácia Štít je viac robustné a odolné proti poškriabaniu.

Jednoduchá inštalácia: Mikrofónom, Izolácia Štít má ocele klipy na zadnej strane. Vložte ocele klip do držiaka a utiahnite skrutky.

Špeciálne nahrávky: Tento akustické štít funkcie akustická pena predné a vetraných kovové zadnú dosku. Ak potrebujete na nahrávanie v štúdiu, tento Mikrofón Izolácie Štít vám neočakávané výsledky.

Tento Mic štít, ktorý sa skladá z troch panelov spolu má dvoch skladacích panelov a je zadarmo nastaviť uhol a uhol dosahuje až 145°, takže je to pohodlný spôsob, ako pre vás, aby sa tento zvuk štít s vami, nech ste kdekoľvek.

Balenie Obsahuje:

1x Mikrofón Izolácie Štít

1x Spojovacie tyče

1x Podložka

1x Adaptér

2x tyč matica Pripojenie

Štítky: štít mikrofónom, izolácia, materiál hudobné štúdio, hudobné štúdio zariadení, mikrofón izolovať štít, mac mikrofón, izolovať micro, štúdio hudobné centrum, penová izolácia mikrofón, béžová mikrofónom, izolácia, microphon.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Mikrofón Izolácie Štít
  • Názov Značky: Tooyful