Muslady AI-4 Kompaktný Miešanie Konzoly, Digitálne Audio Mixer 4-Kanál BT MP3, USB Vstup +48V Phantom Power pre Nahrávanie Hudby
Muslady AI-4 Kompaktný Miešanie Konzoly, Digitálne Audio Mixer 4-Kanál BT MP3, USB Vstup +48V Phantom Power pre Nahrávanie Hudby
Sku: g169240
(1 Recenzie)
Novinka

€29.73 €41.29

Popis:

Funkcie:

Kompaktná veľkosť 4-kanálový mixer s reverb účinok, je vhodný pre domáce nahrávanie hudby, webcast, karaoke, siete, spev, atď. DC 5V micro USB napájanie, môže byť napájaný napájací adaptér, napájanie banke alebo v počítači, super pohodlné na používanie.

S 2 MIC/LINE (TRS & XLR 2-v-1) mono vstupných konektorov pre pripojenie mikrofónov, alebo hudobné nástroje; 2 druhy(RCA & TRS) stereo vstupné konektory môžu byť použité na pripojenie line-level nástroja, napríklad elektronické klávesy a audio zariadení.

S 2 RCA výstupy (L a R) pripojiť externý záznamník; 2 TRS stereo výstupy(L a R) na pripojenie reproduktorov alebo zosilňovač; a jeden 3,5 mm slúchadlový výstup pre pripojenie slúchadiel.

S ZISK,VYSOKÁ(treble tón), NÍZKY(bass tone), VRCHOL, ovládanie gombíkmi, čo vám umožní modulovať ďalšie vynikajúce zvukové efekty; účinok prístup tlačidlá a ST/USB vstup signálu spínač tlačidlo pre rýchlu prevádzku.

Vstavaný +48V phantom power pre kondenzátorových mikrofónov; s USB/TF karty, jack pre MP3 vstup, podporuje aj BT spojenie s vaším smartphone.

Špecifikácie:

Značka: Muslady

Materiál: Plast

Farba: Čierna/ Biela(voliteľné)

Napájanie: DC 5V

Napájacieho Adaptéra: 100-240V príkon

Položka Veľkosť: 16 * 18.5 * 5.5 cm/ 6.3 * 7.3 * 2.2 v

Položka Hmotnosť: 445g/ 15.7 oz

Veľkosť balenia: 24 * 22 * 7.5 cm/ 9.4 * 8.7 * 3v

Package Hmotnosť: 650g/ 22.9 oz

Poznámka:

Produkt podporuje iba USB disku, nahrávanie funkciu nepodporujú počítač nahrávanie.

Zoznam Balíkov:

1 * Miešanie Konzoly

1 * Napájací Kábel

1 * Napájací Kábel

1 * Užívateľská Príručka(Po Anglicky)

Drop Shipping Služby.

1. Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2. Používame ePacket poštovného pre väčšinu krajín, ako usa, Kanada, Austrália, ruská Federácia, Nemecko, Francúzsko , Španielsko , Spojené Kráľovstvo a na Novom Zélande.

3. Prioritou doprava, rýchle lodnej dopravy v rámci 48 hodín.

4. Žiadna faktúra alebo doklad, alebo propagačné materiály zahrnuté.

Štítky: audio mixer, dj mixer mp3, 12v 1500w, audio mixer professional, vstup zmiešavač, mixér muslady, 4 kanálové audio mixer, navlhčite, záznam, všeobecné hudby zmiešavač.

  • Položka veľkosť:
  • Napájanie:
  • Farba:
  • Číslo Modelu: Miešanie Konzoly
  • Položka Hmotnosť:
  • Napájací adaptér:

Súvisiace produkty