3KS OMY LADY Kyslíka Foaming Mousse Hĺbkové Čistenie Čistiaci prípravok na Tvár Hydratačný Olej Kontroly Zmenšenie Pórov, Odstránenie Blackhead
3KS OMY LADY Kyslíka Foaming Mousse Hĺbkové Čistenie Čistiaci prípravok na Tvár Hydratačný Olej Kontroly Zmenšenie Pórov, Odstránenie Blackhead
Sku: g178432
(2 Recenzie)
Novinka

€13.51 €19.30

Popis:

Ahoj , vitajte na OMYLADY Oficiálneho Obchodu~

Si umyť tvár, každodenné,ale ste si istý, že to je čisté? Skúste to! Omy Lady exfoliačný penový mousse vám odpovede. ⇓

Ak ste sa stretávajú s problémom akné, čierne bodky, olej pokožku, nerovnomerný tón pleti a veľké póry, atď., chcete lepšie použiť Omy Lady exfoliačný penový lesk.

Aj keď nemáte vyššie uvedený problém, to je tiež potrebné použiť Omy Lady exfoliačný penový mousse pravidelne, pretože máte vo veku cutin a odumreté kožné, peeling to, vaša pokožka bude viac zdravšie a mladšie!

OMYLADY Kyslíka Foaming Mousse používa high-kvalitné organické rastlinné výťažky, v kombinácii s pokročilými starostlivé výrobné techniky, vytvára pena textúru ako svetlo, ako cloud.

Delikátna a jemná pena sa môže rýchlo exfoliačný odumreté a cutin, hlboko čistenie nečistôt a čierne bodky v póroch, účinne inhibuje pimplesand akné. Je bohaté na prírodné hnedé riasy-extrakt, ktorý môže hydratujú a vyživujú pokožku počas čistenia. Môže sa použiť na celom tele, takže vám hladké, nežné, jemné a bielej kože.

Päť hlavných účinkov OMY LADY Kyslíka foaming mousse

1. Olúpať vo veku cutin a odumreté. 2. Prečistenie blokuje póry a odstránenie nečistôt, vrátane zaschnutých nečistôt a tuku. 3. Odstrániť čierne bodky a účinne potlačiť vyrážky a akné. 4. Regulovať rovnováhu vody a oleja, a utiahnite pórov. 5. Hydratujú pokožku a rozžiari pleť

Prečo je OMYLADY Kyslíka Mousse vaša najlepšia voľba:

1. Olúpať len staré mŕtve cutin, ktorý bude k poškodeniu zdravého kutikulu. 2. Mäkké a jemné smotanové textúry môžu preniknúť hlbšie do pórov (asi 10 sekúnd), úplne rozpustí zaschnutých nečistôt a tuku, a rýchlo olúpať odpadu keratínu, vyrážok, nečistôt, atď. 3. To môže tiež úzke póry, reguluje rovnováhu vody a oleja, a aby sa koža jemná, nežná, pevné a jasné. 4. Bezpečné, ekologické a zdravé (žiadny alkohol, žiadne žiarivka, č hormón, bez ťažkých kovov) 5. Obsahujú rose esenciálny olej a hnedých rias extrakt, pokožka bude jemná a vlhké po použití.

Pred a po použití

Použitie Metódy

1. Majte ruky a tvár suché, a netraste s ním jemne stlačte pena; 2. Sprej na lesk na dlani a aplikovať ho na oblasti, ktoré majú byť vyčistené (nepoužívajte, prosím, oči a pery); 3. Jemne masírujte v kruhoch spolu pleť pre 1-2 minút; 4. Po cutin nečistoty klesla off, opláchnite čistou vodou a aplikovať výrobky starostlivosti o pleť.

Výrobca: Yunnan balala Kozmetika Co., S.r.o. Adresa: Č. 603, Yun-Times Square, nová technológia zóny, Wuhua Okres, Kunming, Yunnan. Poradové číslo kozmetika výroby licencie: Guangdong make-up 20180114 Výkon štandard: QB/T 2660 Čistý obsah: 50 ml Skladovateľnosť: tri roky Dátum výroby a dátum použiť, sú označené.

Štítky: 3d peny, čistiť tvár, olej pačuli, cleanse olej, silikónové pleťové čistiace prostriedky, omy lady stor, acoust peny, cosrx, blackhead čistiaci prípravok, retinol výťah.

  • Názov Značky: OMY LADY
  • Číslo Modelu: 50ML
  • Položka Druh: Čistiaci prípravok
  • Funkcia: Tvár Čistenie
  • Zložka: voda,rose nevyhnutné,aloe extrakt
  • Certifikácia: GZZZ
  • GZZZ: YGZWBZ
  • NET WT: 50ML
  • Pohlavie: Unisex
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Napätie: None
  • Druh: Facial Cleanser
  • Číslo Certifikátu: GB/T2018

Súvisiace produkty