6TYP 3D Laserom Vygravírované Four Leaf Clover Crystal Ball Miniatúrne Sklenené Svete, Krištáľovo Plavidlá Domova Šťastie Loptu Ornament Darček
6TYP 3D Laserom Vygravírované Four Leaf Clover Crystal Ball Miniatúrne Sklenené Svete, Krištáľovo Plavidlá Domova Šťastie Loptu Ornament Darček
Sku: g32173
(1 Recenzie)
Novinka

€7.30 €11.22

Popis:

Meno: Crystal Four Leaf Clover Lopta Materiál: K9 crystal Veľkosť: 6typ / 2.36 palca Hmotnosť lopty: O 275 g Farba: Transparentná Techology: 3D laserengraved Upozornenie: Všetky výrobky, ktoré sú vyrobené podľa našej vlastnej továrni, takže môžete nebojte sa je na sklade. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás. Pekný deň!

O prepravnej pošleme ho do 5-6 dní po vašej platby podľa našich mnohých objednávky každý deň, prosím, nebojte sa. Po tom, čo sme odoslanie, sledovacie číslo nebude má lodné informácie tak v čase. Potrebuje čas, aby sa aktualizovať, najmä ak je to v colnom.Keď balík dorazí v colnom, prosím, pomôžte colné odbavenie, aby sa zabezpečilo, že dostanete balík v čase, Prosím, skontrolujte dodacie lehoty, dostanete ho v tomto časovom rozmedzí, čakajte prosím svoj krásny pozemok trpezlivo. a ak čase vyčerpá, sme sa rozšíriť ju pre vás. O služby potom, Bez ohľadu na to, aký problém o kvalite alebo doprava problém, prosím zanechať správu podľa objednávky, budeme odpovedať na prvýkrát to vyriešiť za vás. Pretože ty si môj poklad. Ak nie ste ako položky č kvality problém, môžete sa vrátiť, alebo vymeniť váš položky. (Návratový poplatok sa hradí kupujúci) O spätnú väzbu milujeme každého zákazníka, a sme starostlivo pripraviť pre vášho balíka. V celom nakupovanie čas, budeme sa snažiť čo najlepšie služby pre vás. Ak ste spokojní s nami, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek v spätnej väzbe.

Štítky: papier laserové gravírovanie, Svete, silný laser engrave, dekor feng shui, ny snehu svete, svete snehu, banpresto krištáľové gule, svete mapa sveta, kolo cristal loptu, malé svete mini.

  • Veľkosť: 6cm / 2.36 inch
  • Hmotnosť lopty: o 275 g
  • Tému: Four Leaf Clover
  • Názov Značky: HZQHZW
  • Materiál: K9 Crystal
  • Techology: 3D laserom vygravírované

Súvisiace produkty