PS3, PS4 Gamepad Bezdrôtový Bluetooth Ovládač Pre Sony PS3/PS4 Radič Bluetooth Vibrácií Gamepad Detroit Bezdrôtový Ovládač
PS3, PS4 Gamepad Bezdrôtový Bluetooth Ovládač Pre Sony PS3/PS4 Radič Bluetooth Vibrácií Gamepad Detroit Bezdrôtový Ovládač
Sku: g4490
(4 Recenzie)
Novinka

€3.38 €4.83

Popis:

PS3, PS4 Gamepad Bezdrôtový Bluetooth Ovládač Pre Sony PS3/PS4 Radič Bluetooth Vibrácií Gamepad Detroit Bezdrôtový Ovládač PS3: Spôsob pripojenia bluetooth? 1. zapnite hra hosť, prosím, uistite sa, že regulátor má dosť sily, 2. použite dátový kábel(použitie pôvodnej ak má) na pripojenie regulátora s hra hosť, potom stlačte tlačidlo "P3" tlačidlo pre 3-5 sekúnd, odpojte kábel usb, keď je radič synchronizovať s hry hosť. 3. pripojenie hosť s bluetooth. (uistite sa, že regulátor je synchronizovať s hra hosť) Špecifikácia Materiál: ABS Veľkosť:150*100*50mm Kompatibilný so Sony PS3 Bluetooth Bezdrôtový Herný ovládač Podporuje šesť-osi pohybov, Ergonomický dizajn a jednoduché použitie Postavený V Rechgargeable Lítium-Iónová batéria. Funkcie: - Vysoký výkon-bluetooth ovládač pre PS3. - ochrany životného prostredia, materiálu. 4 spôsob tlačidlo s 2 analógový joystick . - bluetooth rukoväť na riadku vzdialenosť až 10M. - má sedem kanál a Turbo funkcia, LED indikátor. - podpora lítiová batéria sa nabíja. - podpora dvojitého motorové vibračné funkcie. - vyberte, či chcete použiť štandardné pre PS3 funkciu. - široký pracovný rozsah napätia, letargia súčasné nízke. Package: 1 X bezdrôtový ovládač 1XUSB nabíjací kábel

PS4:

1. Presné Ovládanie: pocit, tvar, citlivosť kontrolóra je analógový palice a spustenie tlačidlá boli rozšírené ponúknuť hráčov absolútnej kontroly pre všetky hry v P4.

2. Zdieľanie na dosah Ruky: doplnenie tlačidlo Zdieľať robí zdieľanie najväčší herné momenty tak jednoduché, ako stlačenie tlačidla. Odovzdanie gameplay videá a screenshoty priamo z vášho systému, alebo live-stream vaše hranie, a to všetko bez rušivé hra, v pokrok.

3. Nové spôsoby, ako Hrať: Revolučné funkcie, ako je napríklad dotykový panel, integrovaný svetelný panel a vstavaný reproduktor ponúka vzrušujúce nové spôsoby, ako skúsenosti a komunikovať s vašej hry, a jeho 3.5 mm audio jack ponúka praktické osobné audio riešenie pre hráčov, ktorí chcú počúvať svoje hry v súkromí.

4. Poplatok Efektívne: Bezdrôtový ovládač môže byť ľahko nabiť tak, že zapojíte do vášho P4 systém, aj keď je v pohotovostnom režime, alebo v ktorejkoľvek štandardnej nabíjačky s micro-USB port.

5.Batérie vstavaný

Ps4 Bluetooth rukoväť aktualizácia methed

V troch krokoch

KROK 1: Stlačte a podržte R3 (ak chcete prejsť celý proces, stlačte a podržte tlačidlo R3, môže byť pripojený alebo wake-up vstup)

KROK 2: Sekvenčné vstup zmes kľúč

KROK 3: Stlačte a podržte tlačidlo L3 asi 3 sekundy, bude blikať indikátor označuje, že spínač je ukončené.

O 30 sekúnd, bude to hotové.

Poznámka:

1.Tento Gamepad radič s Vynikajúcou Kvalitou.

2. Tento ovládač je kompatibilný LEN s PS4. To nemôže byť použitý na počítače alebo mobilné telefóny.

3. Keď používate ovládač pre prvý čas, zapojte kábel do PS4, stlačte okrúhle tlačidlo v strede radič, a potom odstráňte kábel. Potom, môžete jednoducho stlačte okrúhle tlačidlo, ak sa chcete pripojiť.

Package Zahrnuté:

1 × Bluetooth Bezdrôtový Ovládač

Časté otázky: OTÁZKA :Kde môžem ho použiť?. Odpoveď:Môže byť pripojený iba na PS3, potrebujete pripojenie k zariadeniam Bluetooth, NIE je možné používať v telefóne/PC. Otázka :Funguje To Notebooky a TV box? Odpoveď:nie je možné používať na notebooku a TV box Q :pripojenie k Bluetooth? Odpoveď:1. zapnite hra hosť, prosím, uistite sa, že regulátor má dosť sily, 2. použite dátový kábel(použitie pôvodnej ak má) na pripojenie regulátora s hra hosť, potom stlačte tlačidlo "P3" tlačidlo pre 3-5 sekúnd, odpojte kábel usb, keď je radič synchronizovať s hry hosť. 3. pripojenie hosť s bluetooth. (uistite sa, že regulátor je synchronizovať s hra hosť) Otázka :Koľko môže byť párové A:je Možné zobrazovať iba jedna Otázka :Je bezdrôtový? A:Áno

Štítky: gamepad ps4, xbox 360 controlls, titán jazyk, tlačítkový systém windows 7, Ovládanie, ps3 ovládač, ovládač pc, bluetooth audio spínača, ovládanie pc, gta konzoly ps4.

  • Funkcia 4: Bezdrôtový ovládač pre Playstation 3
  • farba: čierna, biela ,červená , zelená, modrá. zlato, silve
  • Funkcia: Bezdrôtové Bluetooth Gamepad
  • Package: No
  • funkcia 3: ovládač pre ps3
  • funkcie 5: Gamepad Konzoly Sony Playstation 3
  • Funkcia 1: Bluetooth Tlačítkový ovládač pre PS3
  • Druh: Gamepads
  • Funkcia 2: Gamepad Pre PS3
  • Typ Rozhrania: Bluetooth
  • Názov Značky: OLOEY
  • Číslo Modelu: 800366
  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • funkcia 6: Hry Príslušenstvo
  • funkcia 8: Ergonomický dizajn a jednoduché použitie
  • funkcia 7: Bezdrôtový Bluetooth Ovládač
  • SONY Model: playstation 3

Súvisiace produkty