80 CM Pet Mačka, Strom, Dom, Byt Hračka Poškriabaniu Príspevok pre Mačky Dreva Lezenie na Strom Mačka, Strom Veže Nábytok
80 CM Pet Mačka, Strom, Dom, Byt Hračka Poškriabaniu Príspevok pre Mačky Dreva Lezenie na Strom Mačka, Strom Veže Nábytok
Sku: g49047
(0 Recenzie)
Novinka

€30.87 €44.74

Popis:

Mačacie stromy podporovať cvičení, s uvedením mačka dobré miesto vyliezť hore a dole, behať a len sa tak aktívne, ako chcú.

Funkcie :

* Robustný Mačka, Strom: mačka, strom je navrhnutý tak, aby bolo jednoduché na montáž a trvanlivé. So silným únosnosť a vysokú stabilitu.

* Kompaktný Dizajn: vrcholový a stredný platformy poskytujú skákanie, perching a hranie; Sisal-zabalené mačka škrabe príspevky poskytuje poškriabaniu inštinkt pre mačky; závesné gule prilákať mačky, byt poskytuje priestor pre mačky, aby sa vaša mačka pokojný spánok.

* Je ideálnym miestom pre všetky druhy mačiek hrať, poškriabaniu a relaxovať.

Špecifikácia :

Materiál: Ľan + Plyšové + Drevené

Farba: Sivá

Čistá Hmotnosť: 4 kg

Škrabanie Príspevkov Priemer: 6typ

Celková Veľkosť: Cca. 80x35x30cm

Spanie Veľkosť: Cca. 30x30x25cm

Package Zahrnuté:

1 x Mačka, Strom

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: cat tower, väzby domáce zvieratá, mačka led hračka, mačka cvičenie koliesko, cat tower strom, lepim, mačka stúpania dom, barbi tričko, cat scratch, rustikálny polica.

  • Materiál: Drevo
  • Názov Značky: Arzil

Súvisiace produkty