50g väčšinu stredne fluorite crystal rozhádzané kameň
50g väčšinu stredne fluorite crystal rozhádzané kameň
Sku: g57161
(1 Recenzie)
Novinka

€5.09

Popis:

Špecifikácie:

Materiál: fluorite

Veľkosť (cca): /

hmotnosť (cca): 50g

Balík obsahuje: 50g Rozhádzané kameň 50g väčšinu stredne fluorite crystal rozhádzané kameň

Crystal Štrku Použitie: 1.Crystal vankúš: Zvyčajne crystal vankúš bude potrebovať o 6 kg kryštálu štrky, a môžete použiť white crystal, pink rose krištáľ,ametyst crystal,atď.Bude to, aby ste sa viac v pohode a pomôže spať v lete. 2.Nohy Masáž: Crystal štrku sú tiež používané pre nohy, masáž, a to bude veľmi pohodlné a môžete bude dobré zdravie magnetoterapia spôsobom. 3.Domáce Dekorácie: Ak si obedové tieto crystal štrku krásne kontajner alebo priadze taška a položte ich vedľa televízia, comuputer, bude to robiť vy alebo členovia rodiny, aby sa zabránilo žiarenia poškodenie. 4.Pestované rastliny: Ak crystal štrku umiestnené v črepníkové rastliny, bude to robiť rastliny rastú zdravé, svieže a živé. 5.Akvárium : Miesto crystal štrku v akváriu, nielen príjemné, ale aj na udržanie kvality vody magnetization čisté, nechať ryby zdravý rast. 6.Šperky: môžete DIY náhrdelník alebo náramok či prsteň ako leštenie týchto kameňov. 7.môžu byť použité na vnútorné metope, stage tvár plechu, vonkajšie metope, zem vonkajšie a tak ďalej.. Vlastnosti: 1. Vyrobené z Prírodných kremeň kamene, veľmi krásne a príťažlivé. 2. Tieto prírodné kremeň kamene sú veľmi krásne. 3. Malé rozmery a nízka hmotnosť, pohodlné a ľahko sa prenáša. 4. To je dobré pre zdravie, zníženie elektromagnetického žiarenia a degaussing. 5. Je to aj najlepšia voľba pre domáce dekorácie alebo svadobné dekorácie Poznámka: 1. Prosím, aby malej veľkosti chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie. 2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašej objednávky, prosím, neváhajte ma kontaktovať. Som ochotný riešiť akýkoľvek problém s mojimi zákazníkmi. Budeme sa snažiť, aby ste spokojní.(^v^)

Štítky: fluorite rock, jeseň strom, mesiac kameň, veľké kamene rozhádzané, crystal kameň, fluorite vzor, väčšinu veľa, väčšinu predaj, 1 rozhádzané kameň, crystal reťaze voľne.

  • Tému: Maskot
  • Názov: 50g väčšinu stredne fluorite crystal rozhádzané kameň
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Materiál: fluorite
  • Názov Značky: sisterstone
  • Štýl: feng shui