Dospelých Prieduch Box Rýchlosť Loptu Nastaviť Boxovacie Vrece Výškovo Nastaviteľné Domáce Fitness Zariadenie, Pre Teenagerov, Dospelých
Dospelých Prieduch Box Rýchlosť Loptu Nastaviť Boxovacie Vrece Výškovo Nastaviteľné Domáce Fitness Zariadenie, Pre Teenagerov, Dospelých
Sku: g74708
(0 Recenzie)
Novinka

€35.02 €47.33

Popis:

Dospelých Prieduch Box Rýchlosť Loptu Nastaviť Boxovacie Vrece Výškovo Nastaviteľné Domáce Fitness Zariadenie, Pre Teenagerov, Dospelých

Odrážky: 1、IDEÁLNY DARČEK: Pobyt fit, zatiaľ čo baví! Táto prémia starter set pre deti obsahuje všetko, čo potrebujete pre zábavu a obohacujúce dar, ktorý trvá! Hľadáte unikátny Vianoce, narodeniny alebo impulz dar, ktorý svoju rodinu a priateľov, nikdy zabudnúť?! Pozrite sa žiadny ďalší! Zobraziť vašich najmenších, ako veľmi ich milujete, s najlepšími mládež box set na trhu!

2、ZÁBAVNÉ CVIČENIE: Cvičenie môže byť zábava príliš! Vieme, že udržať deti active je dôležité teraz viac ako kedykoľvek predtým! Úsmev na ich tváre s nekonečné hodiny boxu v interiéri, v pohodlí vášho domova, alebo vonku, vo dvore alebo na ihrisku! Zostať aktívny, budovať svalovú hmotu a zlepšuje načasovanie a hand-eye koordináciou s týmto pohodlným box set! Či už odbornej, alebo len chcete mať trochu zábavy, tento box set je pre vás!

3、PRENOSNÝ DIZAJN: Jednoduché nastavenie. Všetko je v cene! Naše voľne stojace nafukovacie boxovacie vrece s nastaviteľnou výškou (43-60 palcov). Dodáva sa s ručné čerpadlo pre jednoduché nastavenie! Super silné prísavky základne je viac stabilný; vhodný pre vnútorné domov poschodí inštalácie. Tento voľne stojaca box loptu nebude vás sklamaný!

4、PREMIUM MATERIÁL: Pomocou vysoko kvalitnej PU, ultra-silný hubky, pevné ocele namiesto ostatnými predajcami používať chudobných plastové, boxerské lopta je viac odolné a bezpečné práce. 120,000 krát použiť bez akéhokoľvek problému.

5、ZÁKLADNÁ VEĽKOSŤ: Cca 6 x 1,2 palca(D x v x H). Lopta Veľkosť: o 7.0 x 9,8 palcový(L x H) / Výška: cca 43~60inch.

Vlastnosti: Ľahký a výškovo nastaviteľný dizajn boxu loptu priniesť viac zábavy do vášho tréningu.

Jednoduchá montáž a jednoduché skladovanie; balíček prichádza s montážny návod, takže môžete ľahko nainštalovať dierovanie loptu.

Základňu s prísavky môže rýchle upevnenie na rovný, čistý, hladký, nonporous povrchy.

Skvelé pre školenia šikovnosť, obratnosť a koordináciu. Ideálne pre zlepšenie strane/oko koordinácie, zvýšenie kardio.

Špecifikácia:

Názov: Box Loptu

Materiál: PU+PVC+nehrdzavejúcej ocele

Hmotnosť (cca.): 2.7 kg

Dizajn: výškovo nastaviteľné

Nastaviteľná výška: cca 110-150 cm/43.3-60inch

Príležitosti: príležitostné

Použitie: v interiéri

Ideálne pre: pre tréning boxu

Množstvo: 1pc

Balenie Zoznam:

1 x Box Rýchlosť Loptu Nastaviť

1 x Ručné Čerpadlo

1.budeme odoslané položky do 2-5 dní po zaplatení byť potvrdené platformy(pracovné dni,nie na dovolenku sezónny).

2.zásielky Čína Príspevok Registrované Air Mail menej ako 2 kg tovaru v 15-25 pracovných dní , ak potrebujete položku naliehavo ,zvoľte si, prosím, obchodné express lodnej dopravy.

3.keď sa zobrazí položky, ktoré ste si objednali,skontrolujte prosím, či je starostlivo do 24 hodín.

4.ak nechcete prijímať položky, keď sa dodať čas bude viac , prosím , nebojte sa, môžete prísť na rodák post office pozrieť sa na to, alebo nás kontaktujte prvý , pomôžeme vám ho vyriešiť .

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom, že vám môžeme.

2. Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúceho náhradu. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane

4. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

2. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

3. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

4. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: boxerské rýchlosť boxovacie vrece, boj kolónka, deti box set, dvojité skii taška, tašku punč, rýchlosť loptu boxovacie vrece, taška rýchlosť, baymax prieduch loptu, papier, dierovanie nastaviť, fitness box.

  • Drop shipping: Podpora
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Boxerské Rýchlosť Loptu Nastaviť