2 m/Veľa Biele Prírodné Goose Trim Dekorácie Pierko Stuhy 5-9 CM Oblaky Strapcami na DIY Oblečenie Strany Príslušenstvo
2 m/Veľa Biele Prírodné Goose Trim Dekorácie Pierko Stuhy 5-9 CM Oblaky Strapcami na DIY Oblečenie Strany Príslušenstvo
Sku: g89029
(0 Recenzie)
Novinka

€2.97 €4.24

Popis:

Meno:2 M/Veľa Biele Prírodné Goose Trim Dekorácie Pierko Pásky

Veľkosť:5-9 CM/2-3.5 palcov

Naterial:Husacie Perie

Množstvo:2 M

Farba:len na vás,máme veľa farieb na sklade

Veľkoobchod:ak si objednáte viac ako 100 metrov,môžeme poskytnúť rýchle dodanie zdarma

Upozornenie:

To môže byť natiahnuté v bielom, nie v zlate, a jej veľkosť a farbu možno upraviť. Toto pierko umenie má mnoho využití. To môže byť použitý ako headdress veniec, alebo môže byť použitý ako rodinnú oslavu a zavesiť na dvere.

Doprava Politiky: 1:My zvyčajne spracovanie objednávky do 24 hodín od prijatia platby. 2. Čína Príspevok riadnym malá taška plus, Cainiao Super Ekonomiky, Yanwen Ekonomické Vzduchu Mail,nemajú Podporu Sledovania Keď package listy Čína, to nemôže byť sledované. Väčšina krajín potrebovať asi 20-60 dní. (Pretože to je zadarmo spôsob dodania tovaru, preprava čas je veľmi dlhá, takže odporúčame použiť Golstroj.sk Štandardná Doprava,To je dôvod, prečo väčšina kupujúcich bude otvorené spory) 3. Čína Príspevok registrované letecky,EUB, sa odhaduje na trvať 15-60 dni a možno ich sledovať vo väčšine častí krajiny. 4. Odporúča doručenia: Golstroj.sk je za štandardné dodanie - stabilnejší, bezpečnejší a rýchlejší. 5. Poskytujeme tiež DHL, UPS, EMS a iné kuriérske služby. Ak potrebujete naliehavo alebo vo veľkých množstvách, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

1.Ak sa rozhodnete Cainiao Super Hospodárstva alebo Čína príspevok obyčajný malý balík plus alebo Yanwen Economice Air Mail ( To je dôvod, prečo mnoho kupujúcich nedostali package otvorení sporu v čase) 1) Bežná situácia: dorazí na miesto určenia v o 16-35 dní/Zvláštne okolnosti: 35-60 dní na dosiahnutie miesta určenia, zvláštne okolnosti zahŕňajú: dovolenka, špeciálne počasie, politiky úpravy, vzdialených oblastiach, atď.Normálna situácia: Rusko je hlavné mestá dorazí na miesto určenia v o 35 dní, a vzdialené mestá prichádzajú o 45 dní. Hlavné mestá na Ukrajine a v Bielorusku dosiahnuť ich ciele, o 25 dní, a vzdialené mestá prichádzajú o 35 dní. Európa dosiahne svoj cieľ v o 35 dní do veľkých miest, a okolo 55 dní pre vzdialených miest. Spojených Štátov a iných krajín, prílet do cieľovej krajiny v o 35 dní. 2) s Výnimkou osobitných okolností (vrátane, ale nie obmedzené na): vyššej moci, colnej kontrole, politiky úpravu a sviatky, atď.(Poskytujú informácie o domácich segment zber, skladovanie, vývoz a dodávky, zatiaľ čo zahraničné segmenty len poskytnúť informácie o cieľovej krajine. Ukrajina a Bielorusko boli prenos informácií na ceste a nakoniec dosiahnuť cieľovej krajiny) 2.Ak sa rozhodnete Golstroj.sk šetrič doprava 1. Očakávaný čas (Rusko a Ukrajina) Za normálnych okolností, 15-20 dní môžete dosiahnuť správne investície vo väčšine oblastí a niektorých odľahlých oblastiach, v 20-35 dní; (Bielorusko), Za normálnych okolností, 25-30 dní môžete dosiahnuť adekvátne investície vo väčšine oblastí, niektorých vzdialených oblastiach, Do 30-40 dní; (Španielsko), predpokladá sa, že balíček môže byť doručená príjemcovi post office box do 21 dní od úspešnom prijatí alebo podpisu, s výnimkou osobitných okolností (vrátane, ale nie obmedzené na): vyššej moci, colnej kontrole, politika úpravy, a sviatky, atď.). (Chile) Za normálnych okolností, 30-40 dní môžete dosiahnuť správne investície vo väčšine regiónov. 2. Záväzok čas 60 dní doba dodania 3. Vysoko odporúčané, Ak sa rozhodnete Golstroj.sk štandardná doprava (Logistické údaje: možno sledovať v celom (s výnimkou niektorých špeciálnych krajín)( Ak chcete získať balík lepšie a rýchlejšie)

1) Bežná situácia: dorazí na miesto určenia v o 16-35 dní. 2) s Výnimkou osobitných okolností (vrátane, ale nie obmedzené na): vyššej moci, colnej kontrole, politiky úpravu a sviatky, atď.) Dôležité:informovanie sa o logistiku termínoch: 4.Môžeme poskytnúť DHL,EMS,UPS,FedexIP,FedexIE ,Spravidla 3-7 dní Príchodu,Ale teraz v dôsledku vírusu,doprava bude odkladu,Budeme sa snažiť, aby nutkanie.

Štítky: mans značkové tenisky, mans bedminton tričko, mans narodeniny baloons, vw golf r mk7 batérie, vw golf r mk6 výfuku, turnez elektrické skrutka, manopla exchange ford, manopla silikónové riziko, vw golf r boton režimy.

  • Na mieru: Prijateľné
  • farba: Biela,Čierna,Ruža,Ružové,Zelené,atď.
  • vzor: Farbená
  • QTY: 2 Meter
  • Dĺžka: 5-9 CM/2-3.5 inches
  • Číslo Modelu: BesdealFeather0528-3
  • Pôvod: Yi wu,Zhe jiang,Čína
  • dodacia lehota: Do troch dní
  • Funkcie: Vysoká kvalita/Eco-friendly/Bez zápachu/Krásne
  • Použitie pre: Svadobné,Karneval,Javisku,Oblečenie,Plavidlá,Domov,atď.
  • Materiál: Husacie Perie

Súvisiace produkty