Kúrenie Šatku Odolné Pohodlné USB Elektrické Krku Zábal Kúrenie Šatku Odolné Pohodlné USB Elektrické Krku Zábal
Kúrenie Šatku Odolné Pohodlné USB Elektrické Krku Zábal Kúrenie Šatku Odolné Pohodlné USB Elektrické Krku Zábal
Sku: g98213
(0 Recenzie)
Novinka

€11.07 €15.82

Popis:

Odrážky:

1、1. Ticho materiálu. Vyhrievané zábal s mäkko materiál na dotyk krku, povrch je mäkké a pohodlné, teplé a môže znížiť bolesti krku. Dobré pre ochranu krčnej stavec v chladnom počasí. Vyhrievané podložky pomôcť zmierniť krku.

2、2. USB hlavou dizajn. S USB hlavou dizajn šatku, používatelia môžu účtovať svoje vlastné šatku pomocou 5V napájanie banky. Vstupné napätie je jediný, ktorý je absolútne bezpečný a spoľahlivý.

3、3. Polovodičové kúrenie bezpečnosti po stlačení spínača na 3 sekundy, môžete cítiť teplo, teplota šíriť v krku pre krvný obeh a komfortný relax.

4、4. Vhodný pre vnútorné a vonkajšie aktivity, aby sa zabránilo omrzliny v chladnom počasí a teplo!

5、5. Vyhrievané šatka je pohodlné a chladu-dôkaz pre domáce kancelárie vonkajšie a vymenovanie použitie. Ideálne na Vianoce, svadby, narodeniny darček, valentín dar, atď.

Funkcie:

1. Ticho materiálu. Vyhrievané zábal s mäkko materiál na dotyk krku, povrch je mäkké a pohodlné, teplé a môže znížiť bolesti krku. Dobré pre ochranu krčnej stavec v chladnom počasí. Vyhrievané podložky pomôcť zmierniť krku.

2. USB hlavou dizajn. S USB hlavou dizajn šatku, používatelia môžu účtovať svoje vlastné šatku pomocou 5V napájanie banky. Vstupné napätie je jediný, ktorý je absolútne bezpečný a spoľahlivý.

3. Polovodičové kúrenie bezpečnosti po stlačení spínača na 3 sekundy, môžete cítiť teplo, teplota šíriť v krku pre krvný obeh a komfortný relax.

4. Vhodný pre vnútorné a vonkajšie aktivity, aby sa zabránilo omrzliny v chladnom počasí a teplo!

5. Vyhrievané šatka je pohodlné a chladu-dôkaz pre domáce kancelárie vonkajšie a vymenovanie použitie. Ideálne na Vianoce, svadby, narodeniny darček, valentín dar, atď.

Špecifikácia:

Názov: Kúrenie Šatku

Tri-výstroj inteligentná regulácia teploty prepínač:

Na tretí prevodový: 50 ~ 55 stupňov

Druhý prevodový: 45 ~ 49 stupňov

Na prvý prevodový: 37 ~ 44 stupňov

Veľkosť: o 113*11.5*4.8 cm/44.49*4.53*1.89 palec

Balenie Zoznam:

1*Vykurovanie Šatku

Štítky: krčný vankúš massag, usb kúrenie doska, krčná tepla, šatka usb, 11 ct cross stitch, usb vykurovacieho pásu, elektrické šatka, ponožka usb kúrenie, usb kúrenie prehoz, krk ortopedické.

  • Štýl: Aktívne
  • Materiál: Spandex
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: kúrenie šatku
  • Vzor Typ: Pevné
  • Funkcia: kúrenie šatku

Súvisiace produkty