1.6*3m Záhrada netkanej Textílie rastlinný Kryt Vonkajší Protimrazová Ochrana Deka Teplá Ochrany Handričkou Zima Mráz Rastlín
1.6*3m Záhrada netkanej Textílie rastlinný Kryt Vonkajší Protimrazová Ochrana Deka Teplá Ochrany Handričkou Zima Mráz Rastlín
Sku: g51313
(1 Recenzie)
Novinka

€3.73 €4.50

Popis:

Funkcie:

- Špeciálne navrhnuté tak, tkaniny, toto textílie riadok kryt,sú často používa na ochranu proti mrazy,silný vietor,krupobitie,sneh,a sú účinné aj v blokovania hmyzu a vtákov alebo znížení intenzity slnka.

- Umožňuje svetlo, voda a vzduch prejsť a je opakovane použiteľný .A to prispieva k zvýšeniu kvality a výroby , v rovnakom čase, v pohybe vpred úrody, dátum a predĺženie vegetačného obdobia.

- Užitočné pre rôzne plodiny, napríklad špenát, brokolica, kapusta, karfiol, hrášok, šalát,reďkovky, paradajky, zelené korenie, pálivej papriky, melón, tekvica, jahody,melón a kvety. To je tiež užitočné pre ochranu stromov, ovocie a bobule.

Špecifikácie:

- Materiál: netkanej textílie

- Veľkosť: 0.88 oz, 1.6*7.5 m/1.6*3 m/2*6m

- Obsah balenia:

- 1 x Rastlinného Krytu

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: vytiahnite kryt palube, film skleníkových, smart teplomer wifi, auto mráz, rastlina nástroj, proti mrazu, lehátku kryt, liečivé prípravky na ochranu, rastlina smart, prípravky na ochranu sietí.

  • Plachta Dokončovacie: Nie Potiahnuté
  • Číslo Modelu: Netkanej Textílie Rastlinného Krytu
  • Plachty Materiál: Iné

Súvisiace produkty