Deti Zimné Termálne Klobúk, Šatka Na Krk Cyklistické Vetru Teplo Ochranu Tváre Čiapky Na Koni Outdoorové Športy Deti Prachotesný Pokrývku Hlavy
Deti Zimné Termálne Klobúk, Šatka Na Krk Cyklistické Vetru Teplo Ochranu Tváre Čiapky Na Koni Outdoorové Športy Deti Prachotesný Pokrývku Hlavy
Sku: g85002
(0 Recenzie)
Novinka

€2.64 €6.44

Popis:

Detské Zimné Termálne Klobúk Obväz, jazda na Bicykli Vetru A Chladu Ochranu Tváre Spp

Položka špecifiká Všetky-kolo Ochrany - Chrániť vás pred chladným počasím alebo vietor; tam bude viac chlad v tejto zimy! Pribrala Podšívka - Veľmi mäkké a pohodlné na nosenie, dobre teple. Jedinečný Dizajn - Dodáva extra krku dĺžka pre lepšie vetru a chladu ochrany a tiež mäkké a pohodlné masku na tvár bude dokonale ochráni vašu tvár, uši a krk. Perfektné Zimné Dar - Dar seba, svojich blízkych, rodiny a dobrých priateľov, s túto zimu krku teplejšie klobúk. Skvelé pre outdoorové aktivity v chladnom počasí.

Široké použitie - Ideálne pre cyklistov, turistika, rybolov, lyžovanie a iné outdoorové aktivity v zime.

Vyberte si naše krku teplejšie klobúk, a už viac chlad v tejto zimy!

Tento krku teplejšie klobúk s pribrala podšívka vám poskytne všetky-kolo ochrana proti chladu a vetru, ktorý je ideálny na zimu a outdoorové aktivity.

Funkcia

Materiál: Polyester, bavlna (zhrubnutie) Pohlavie: chlapci a dievčatá

Veľkosť: dĺžka 37 cm/14.6", šírka 25 cm/9.8" Použitie: vhodné pre cestovanie, cyklistika, horolezectvo, lyžovanie a turistika, atď.

Farba: Kamufláž,Žltá,Čierna,Biela,Ružová,Šedá,Béžová,Tmavo Šedé,Tmavo

Zoznam balíkov: 1x krku teplejšie zimné klobúk

Štítky: aktivované termálne klobúk, bandana bavlna, šatka na tvár, bandana mužov, klobúk tepelnej mužov, bandana hlavový most, nike termálne klobúk, termálne pletené klobúk, bandana bezšvíkové, bandana šatka.

  • Materiál: Polyester
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: CHLAPCI
  • Číslo Modelu: Čiapky
  • Vzor Typ: Pevné

Súvisiace produkty